Over HuidLiefde

De specialist achter HuidLiefde dat ben ik: Marion van der Wielen. Sinds 2005 ben ik trotse eigenaresse van Beauty & Relax Lounge waar ik dagelijks bezig ben met huidverbetering, huidverjonging en het verminderen van huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken en rimpels. Vanuit deze passie is HuidLiefde ontstaan; een webshop boordevol inspiratie, adviezen en de allermooiste beautyproducten voor thuis om jouw huid zicht- en merkbaar te verbeteren en jou te laten stralen!

Met HuidLiefde hoop ik klanten door heel Nederland te helpen aan een prachtige huid. Thuis kun je namelijk al ontzettend veel bereiken, je moet alleen wel weten hoe. En daar komt mijn expertise goed bij van pas. Mijn kennis en kunde zet ik - als jouw persoonlijke online huidcoach - dan ook graag in om jou te helpen je huidwens te realiseren.

Dus wil jij jouw acne verminderen en zo afrekenen met pukkeltjes, puistjes en onzuiverheden? Ruil je jouw doffe huid liever in voor een huid met een gezonde glow? Of wil je juist werken aan een jonger uitziende huid? Wat jouw huidwens ook is, ik gun jou een gezonde, mooie en stralende huid. Want een prachtige huid zorgt niet alleen voor een goed verzorgd uiterlijk maar helpt jou ook om extra lekker in je vel te zitten!

Kijk gerust even rond, boek jouw persoonlijke online huidscanlees de blogs of bestel die mooie producten. Je hebt namelijk maar één huid en daar moet jij het je hele leven mee doen. Een goede reden dus om er zuinig op te zijn, uitstekend voor te zorgen en te kiezen voor HuidLiefde!

Stralende groet,
Marion van der Wielen - HuidLiefde

 

© 2020 - 2023 HuidLiefde - dé webshop voor een stralende huid! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel