Retourneren

RETOURNEREN

Het kan wel eens voorkomen dat jij een bestelling retour wilt sturen. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de door jou gekozen vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@huidliefde.nl. Het verschuldigde orderbedrag zal vervolgens binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour worden terugstort mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Download hier het herroepingsformulier.

Product ruilen
Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@huidliefde. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven
Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

© 2020 - 2023 HuidLiefde - dé webshop voor een stralende huid! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel