Een stralende huid door 5 minuten per dag minder tv

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende

Een stralende huid door 5 minuten per dag minder tv

Jouw huid is je grootste orgaan en je hebt maar één huid waar je jouw hele leven mee moet doen. Dat zijn toch twee hele goede redenen om er extra zuinig op te zijn, nietwaar? Helaas constateer ik nog veel te vaak dat de huid niet altijd de aandacht krijgt die zij verdient en o zo hard nodig heeft. De meest genoemde redenen die ik hoor om de huid niet goed te verzorgen zijn ‘geen zin’, ’geen tijd’, ‘te duur’, ‘niet nodig’ en ’daar ben ik het type niet voor’.

Geef jouw huid de liefde en aandacht die zij verdient
Wanneer ik dan lees dat uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 3 Nederlandse vrouwen vindt dat de kwaliteit van haar huid onder de maat is, dan valt mijn mond toch wel open van verbazing. Want vinden we het nu echt gek dat onzuiverheden, vroegtijdige rimpels, een vale huid en pigmentvlekken aan de orde van de dag zijn wanneer we niet eens 2 x per dag even de tijd nemen om aandacht en liefde te besteden aan onze huid?

Een stralende huid door 5 minuten minder tv
In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoeft het verzorgen van jouw huid je helemaal geen zeeën van tijd te kosten. 5 minuten per dag… meer is niet nodig om een goede basis te leggen voor een mooie, gezonde en stralende huid. En zeg nou zelf: dat is toch niets wanneer je je bedenkt dat de gemiddelde Nederlander meer dan 3 uur per dag televisie kijkt? Je zult jezelf dus allereerst ten doel moeten stellen dat je aandacht en tijd aan jouw huid gaat besteden. Want eerlijk is eerlijk: geen enkele vrouw wil worstelen met onzuiverheden, op haar 35e al net zoveel rimpels hebben als haar 40 jarige zus of iedere zomer weer een nieuwe pigmentvlek verwelkomen. Maar het is aan jou om daar ook écht iets mee te doen. Met dit overzichtelijke stappenplan kun jij vandaag nog beginnen! 

Maar…. hoe doe je dat dan?
Wanneer je hebt besloten om serieus met jouw huid aan de slag te gaan, zul je moeten weten wat jouw huidconditie is. Hier ligt de basis voor een mooie, gezonde en stralende huid. Wanneer jij jouw huid 2 x per dag consequent verzorgt is het wel van groot belang dat je dit doet met producten die geheel zijn afgestemd op jouw huidtype of -wens. 

De volgende vraag is dan welke producten hier geschikt voor zijn, hoe je deze moet gaan gebruiken en inzetten en wat je met jouw huidconditie vooral wel en niet moet doen. Waarschijnlijk staat jouw huidwens of huidconditie hier tussen zodat je weer een stukje verder op weg geholpen bent.

Het is belangrijk dat dit alles op elkaar is afgestemd. Is er bijvoorbeeld geen synergie tussen jouw huidtype en de producten die jij gebruikt, dan kunnen huidcondities en -problemen juist verergeren. Kortom: iedere huid is anders en heeft daarom specifieke verzorging en aandacht nodig.

Aan de slag
Wanneer jij weet wat goed is voor jouw huid en hier ook serieus mee aan de slag gaat, zul je zelf zien en ervaren dat jouw huid en uitstraling daadwerkelijk verbeteren. Dus zeg maar dag tegen die vervelende pukkeltjes, vroegtijdige rimpeltjes en ontsierende pigmentvlekjes en roep hallo tegen die rustige, mooie, gladde, egale en stralende huid!

Wil jij na het lezen van deze blog graag aan de slag maar weet je nog niet precies hoe? Dan nodig ik je van harte uit voor een kosteloze Online Huidscan.

Stralende groet,
Marion van der Wielen - HuidLiefde

© 2020 - 2022 HuidLiefde - dé webshop voor een stralende huid! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel