BellaBaci Facial Cups

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 37,95 (inclusief btw)

De BellaBaci Facial Cups zijn ideaal om jouw cupping ervaring mee te beginnen en zeer geschikt voor een cosmetische cupping massage van het gezicht en decolleté. Een massage met de Facial Cups stimuleert diverse huidverbeterende en –verjongende processen in de huid waardoor je op een geheel natuurlijke manier werkt aan huidverjonging van binnenuit.

Deze set bestaat uit twee verschillende Facial Cups: een hard en een zachte variant. Start altijd eerst met de zachte cup en stap daarna geleidelijk aan over op de harde cup. Harde cups werken intensiever dan zachte cups dus begin rustig en bouw het langzaam op.

Voordelen voor jouw huid
• effectieve en laagdrempelige manier om jouw huid zicht- en merkbaar te verjongen
• zet de huid op een natuurlijke wijze van binnenuit aan het werk
• stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron in de huid
• zorgt voor een frissere en jongere uitstraling
• vermindert fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes
 
Aanbevolen gebruik
Gebruik de Facial Cups 2 tot 3 keer per week.

Reinig je huid en breng een tussenstof – reinigingsproduct, masker of massageolie – aan. Knijp in het midden van de cup, plaats de cup zachtjes op de huid en stop met knijpen in de cup. Je ziet nu een vacuüm ontstaan in de cup waardoor de huid wat omhoog komt. Verplaats de cup door over de huid te glijden en zorg ervoor dat je niet aan het weefsel trekt. Wanneer dit toch gebeurt de huid goed aanspannen of meer tussenstof gebruiken. Geef geen druk op de cup. Dit is niet nodig, de cup doet zelf zijn werk. Pak iedere baan 3 x mee maar houd goed in de gaten of de huid dit ook kan hebben. Na afloop de cups goed reinigen met een desinfecterende zeep.

Wanneer je de BellaBaci Facial Cups besteld ontvang je ook de Cupping Quick-Start-Guide. Zo kun jij direct aan de slag met cosmetische cupping en profiteren van een mooie, frisse en stralende huid!

© 2020 - 2022 HuidLiefde - dé webshop voor een stralende huid! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel